Home Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Zuurzak vernietigt kankercellen Bereiding zuurzakbladeren Sap bittermeloen voorkomt mogelijk alvleesklierkanker
 
 
Producten
Zuurzak producten
Boeken
Nattrium Bicarbonaat (Baking soda)
Kruiden
Extra
Informatie over: zuurzak de kankerkilller
Zuurzak vernietigt kankercellen
Bloed onderzoek CEA
Links over zuurzak
PSA, Prostaatspecifiek antigeen
Binnenkort te verwachten
Video over vitamine B17
Bereiding zuurzakbladeren

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Opzienbarende ontdekking van natuurlijke kankerbestrijder werd jaren lang verborgen gehouden door farmaceutisch bedrijf met miljarden omzet.

OPZIENBARENDE ONTDEKKING VAN NATUURLIJKE KANKERBESTRIJDER WERD JARENLANG VERBORGEN GEHOUDEN DOOR FARMACEUTISCH BEDRIJF MET MILJARDEN OMZET
 

MAAR LIEFST 10.000 X STERKER DAN CHEMO –
ZONDER BIJWERKINGEN
 
 
Beste Lezer,

Jarenlang lang hield een groot farmaceutisch bedrijf uit de Verenigde Staten informatie achter over een opzienbarende kankerbestrijder.
 
Gedurende 7 jaar heeft een van Amerika ’s grootste bedrijven uit de farmaceutische industrie geprobeerd om de bijzonder krachtige kankerbestrijdende bestanddelen uit deze boom na te maken. De werkzame stoffen van deze boom waren al eeuwenlang bekend bij medicijnmannen uit het Amazonegebied vanwege hun heilzame werking bij hartproblemen, astma, leverproblemen en artritis.
 
Na jaren van onderzoek in diverse laboratorium, waarbij keer op keer de werkzame effecten werden aangetoond bleken deze stoffen alleen werkzaam te zijn in hun natuurlijke vorm, gewonnen uit de bast, het blad, de bloem, de wortel of de vrucht van de boom. Niet na te maken dus en niet te patenteren. Zonder patent geen geld, dus ook niet interessant voor het bedrijf. Het project met de resultaten werden in de kast gezet. Deze bevindingen mochten beslist niet openbaar gemaakt worden, nooit!
 
Wellicht vanuit gewetensbezwaar en met de wil om miljoenen mensen te kunnen helpen brak een medewerker van het onderzoeksteam van dit bedrijf zijn zwijgplicht en trad hiermee in de openbaarheid.
 
De waarheid is adembenemend simpel: Diep in het Zuid Amerikaanse Amazone woud groeit een boom, die alles wat u en uw dokter en de rest van de wereld denkt te weten over de behandeling van kanker en de kans op genezing totaal omdraait. De toekomst zag er nog nooit zo veelbelovend uit……
 
Onderzoeken toonden aan dat de extracten uit deze wonderbaarlijke boom het mogelijk maken om:
Kankercellen aan te vallen op een natuurlijke en veilige manier zonder bijwerkingen en zonder extreme misselijkheid of gewichtsverlies.
Je immuunsysteem te versterken en dodelijke infecties buiten de deur te houden.
Je gedurende de hele behandeling gezonder en sterker te laten voelen.
Je energie drastisch te verhogen en je levensverwachting te verbeteren.
Effectief kankercellen op te sporen en vernietigen in 12 soorten kanker, waaronder darm-, borst-, prostaat-, long- en alvleesklierkanker.
10.000 x sterker te werken in het remmen van de groei van kankercellen dan Adriamycine, een veelgebruikte chemotherapeutisch medicijn.
Het allerbelangrijkste is zelfs, dat de werkende bestanddelen van deze boom, selectief de kankercellen opzoeken en de gezonde cellen ongemoeid laten, dit in tegenstelling tot chemotherapie!


Al in 1976 deed het Nationaal Kankerinstituut in Amerika onderzoek met positief resultaat. Er werd een intern rapport uitgegeven, maar het kwam nooit in de openbaarheid, onbegrijpelijk! Wereldwijd zijn er diverse onderzoeken uitgevoerd naar de werking van de extracten van deze boom. Ook op de Katholieke Universiteit van Zuid Korea toonden de onderzoeken aan hoe duidelijk de kankercellen opzocht werden en de gezonde cellen onaangetast bleven!


HET WONDER UIT DE AMAZONE


Het Amazone regenwoud herbergt een schat aan geheimen. Geheimen die uw gezondheid ondersteunen en al eeuwen door medicijnmannen worden toegepast. Vandaag worden deze geheimen ook met u gedeeld.
De boom die we vandaag aan u voor willen stellen is er één met bijzonder sterke geneeskrachtige eigenschappen. Hij komt behalve in de Amazone ook voor in grote delen van Midden- en Zuid-Amerika en zelfs Indonesië. Inheems wordt hij gebruikt voor ondersteuning bij o.a. de volgende processen: krampen, leveraandoeningen, hartkwalen, hoge bloeddruk, braakmiddel, depressie, nerveuze aandoeningen, schimmels, malaria, koorts, parasieten, diarree, om braken op te wekken, ter stimulering van de melkproductie, om een moeilijke bevalling vooruit te helpen, bij astma, griep en als kalmeringsmiddel.
We hebben het hier over de Graviola boom, zoals hij in Brazilië genoemd wordt. Al sinds de jaren ‘40 wordt er door het westen onderzoek gedaan naar deze boom. Sinds de jaren ‘90 is er echter steeds meer onderzoek gedaan vanwege verbluffende resultaten bij de bestrijding van verschillende soorten kanker. Verscheidene onderzoekers zijn er in geslaagd bepaalde stoffen uit de bladeren, bast, twijgen en zaden van de boom te isoleren. Deze stoffen heten Annonacae acetogeninen. Acetogeninen zijn een bepaald type vetzuren en Annonacae geeft aan dat ze enkel voorkomen in de “Annona” - familie, waartoe de Graviola behoort.
In 1976 vond voor het eerst onderzoek plaats in opdracht van het Amerikaanse National Cancer Institute. De onderzoekers isoleerden uit delen van de Graviola verschillende acetogeninen en vonden dat ze al bij hele lage dosering (1 op een miljoen) selectief kankercellen vernietigden terwijl ze de gezonde cellen ongehinderd lieten. De studies in 1998 lieten opnieuw een zeer sterke toxiciteit zien tegen kankercellen, tumoren en virussen. Tot nu toe zijn deze acetogeninen actief gebleken tegen de volgende vormen van kanker: longkanker, borst tumoren, prostaatkanker, alvleesklierkanker, darmkanker, bepaalde vormen van lymfeklierkanker en medicijn resistente borstkanker.
In 1998 waren er al 350 verschillende acetogeninen geïdentificeerd uit 37 soorten en onderzoek is nog steeds gaande. Uit al deze andere soorten is een prachtig product ontstaan, N-Tense dat de werking van Graviola versterkt en die u samen met de beste Graviola capsules vanaf nu kan vinden in onze webwinkel, het beste product is de zuurzak in blik dit is lang houdbaar en goed te eten. .
In langdurig onderzoek kwam ook de werkzaamheid tegen medicijn resistente tumoren naar voren. Eén van de manieren waarop kankercellen resistentie kweken tegen medicijnen is door het maken van een pomp. Deze pomp is in staat medicijnen uit de kankercel te verwijderen voordat ze deze onschadelijk kunnen maken. Deze pomp gebruikt heel veel energie, uitgedrukt in ATP. Acetogeninen blijken een specifieke voorkeur te hebben om de toevoer van ATP te blokkeren, zodat de kankercel niet meer de grote hoeveelheid energie die het nodig heeft toegevoerd krijgt en afsterft.
De belangrijkste werking van de acetogeninen is dat ze de NADH reactie van ubiquinon oxidoreductase tegenhouden. Dit is een belangrijk enzym dat in complex I leidt tot fosforylering in de mitochondriën. Acetogeninen interfereren direct op de plaats waar ubiquinon katalysatie plaatsvindt binnen complex I en bij microbiële glucose dehydrogenase. Ze verhinderen de ubiquinon gelinkte NADH oxidase, kenmerkend voor het plasma membraan van kankercellen.
Onderzoekers aan de Purdue Universiteit in de V.S. vonden 14 verschillende acetogeninen met deze krachtige ATP-remmende eigenschappen (waarvan sommige alleen in Graviola voorkomen). Van deze 14 acetogeninen waren er 13 krachtiger getest tegen medicijn resistente borsttumoren dan de gangbare medicijnen adriamycine, vincristine en vinblastine.


Zuurzak vrucht in siroop
ziet eruit als appelmoes
en smaakt zoet/zuur
Zuurzak drinken waar 18,5 %
zuurzak in zit (smaak Peer)
Goji bessen gedroogd
(smaakt als rozijnen)

Algemene Voorwaarden Levertijd Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Privacy Policy