Home Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Zuurzak vernietigt kankercellen Bereiding zuurzakbladeren Sap bittermeloen voorkomt mogelijk alvleesklierkanker
 
 
Producten
Zuurzak producten
Boeken
Nattrium Bicarbonaat (Baking soda)
Kruiden
Extra
Informatie over: zuurzak de kankerkilller
Zuurzak vernietigt kankercellen
Bloed onderzoek CEA
Links over zuurzak
PSA, Prostaatspecifiek antigeen
Binnenkort te verwachten
Video over vitamine B17
Bereiding zuurzakbladeren

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Goji bessen tegen kanker

Goji bessen en kanker, het grootste risico op het krijgen van kanker is niet roken zoals velen denken. Maar het is de totale hoeveelheid schade door vrije radicalen over een bepaalde tijd. Het is welbekent dat het risico op het krijgen van kanker toeneemt naarmate men ouder wordt. Tussen de 60 en 79 jaar krijgt 1 op de 3 personen een vorm van kanker. De blootstelling aan kankerverwekkende stoffen via onze voeding is een van de grootste boosdoeners. De organen die het meest worden blootgesteld aan kankerverwekkende stoffen uit voeding zoals, darm lever en maag ontwikkelen het vaakst kanker. Wereldwijd is maagkanker de meest voorkomende vorm van kanker. Om het risico op het krijgen van kanker en vroegtijdige veroudering terug te dringen kan het helpen voedsel te eten wat veel antioxidanten bevat. Ruim 30 jaar aan studies tonen aan dat dieten die veel fruit bevatten, de hoeveelheid vrije radicalen drastisch verlagen. En hiermee het risico op het krijgen van kanker. Het verhogen van antioxidant niveau's in het lichaam is essentieel om het opstapelen van schade door vrije radicalen te voorkomen.
Een sterk immuunsysteem en een gezonde lever spelen een vitale rol in het voorkomen van het krijgen van kanker. Lever enzymen zoals gluthatione zijn essentieel in het deactiveren van kankerverwekkende stoffen. Goji bessen hebben hier een belangrijke rol alszijnde de krachtigste leverbeschermers die er zijn. Voor meer informatie hier over kijk bij goji bessen en leverschade.
Het lichaam is continu bezig zichzelf te vernieuwen. Huid groeit en sterft continu, rode bloedcellen worden ieder 120 dagen vernieuwd. Botten zijn om de drie jaar vernieuwd. Hierin schuilt ook direct een gevaar met deze cellengroei stijgt ook de kans op foutjes. Wanneer het DNA de blauwdruk van een cel beschadigt is kan dit leiden tot mutaties en ongecontroleerde groei van cellen, dus kanker. Bij de celdeling wordt ook het DNA gekopieerden zitten er in de nieuwe cellen ook weer fouten dus een groter risico op het krijgen van kanker.
Het immuunsysteem is een belangrijke verdediging tegen het krijgen van kanker. Bijvoorbeeld T-lymfocyten zijn specialisten in het opsporen en vernietigen van kankercellen. De polysachariden uit de goji bessen leveren een belangrijke bijdrage aan het versterken van het immuunsysteem.
Bij de celdeling wanneer het DNA wordt gekopieerd worden cellen steeds gebrekiger onder invloed van schade door vrije radicalen. De buitengewone antioxidatieve eigenschappen van goji bessen helpen significant de schade aan cellen door vrije radicalen te beperken.
Een aantal studies hebben de werking van goji bessen op vrije radicalen en de bescherming tegen celbeschadiging onderzocht. In november 2001 werd tijdens een studie aan de Huazhong University of Science and Technologie ontdekt dat de polysacharides uit gojibessen de groei van HL-60 leukemie cellen vertraagden.
Onderzoekers van de Zhejiang Academy of Medical Sciences in Zheijang toonden aan dat goji bessen de pc3 lijn van prostaatkankercellen inhibeerden. Ze ontdekten dat een bepaald stofje genaamd scopoletin uit de goji besswen dit bewerkstelligden.
Onderzoekers van de Tianjin University of Science and technologie ontdeketen dat de polysachariden uit goji bessen de groei van leverkankercellen vertraagden.
Een onderzoek aan het kanker instituut van het Ningxia Medical Calllege in Yinchuan liet zien dat de polysachariden uit goji bessen in bepaalde gevallen de effectiviteit van bestraling kon verdubbelen.
Goji bessen bevatten een groot aantal componenten welke mogelijk kankerverwekkendestoffen kunnen deactiverenen het DNA kunen beschermen.

Algemene Voorwaarden Levertijd Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Privacy Policy